Succesvolle organisaties zijn permanent bezig met het ontwikkelen en motiveren van hun mensen. Gemotiveerde mensen maken het succes en zorgen voor groei. Een organisatie met niet-gemotiveerde mensen krijgt zelden tevreden klanten!


De trainingen van Groeiman  zorgen voor een sterke verbetering van de ontwikkeling, vaardigheden, motivatie, gedrag en houding van managers en werknemers. Ons uitgangspunt is altijd een groeistrategie en d
e ontwikkelthema’s van onze trainingen zijn motivatie, persoonlijke groei, resultaatgerichtheid, klantcommunicatie, waardecreatie en duurzame organisatie verbetering.

Wat doet Groeiman

De eerste stappen naar groei is strategie en missie. Groeiman levert een duidelijke groeistrategie en zorgt voor een resultaat gerichte aanpak bij managers en werknemers. Naast strategie en resultaat wordt er sterk gefocust op houding, gedrag en motivatie. Eén van de belangrijkste vaardigheden die men leert in onze trainingen is effectief en succesvol communiceren.

Resultaat

Om groei in organisaties te creëren is resultaatgericht leiderschap een voorwaarde. Groeiman ontwikkeld leiderschap, verantwoordelijkheid en bewustzijn bij managers en werknemers. Onze trainingen beginnen altijd met de uitgangspunten en de doelstellingen van de organisatie. Wij trainen met als doel; het behalen van duidelijk meetbare resultaten voor organisatie en deelnemers. 

Groeiman Verkooptraining

Een training voor elke organisatie en iedereen die wil groeien en verbeteren in verkoop, klantcontact en partnerships.

Ik wil verkopen

Groeiman Management Development programma

Maatwerkprogramma’s voor manager en leiders. Groei is alleen mogelijk als groei wordt aangemoedigd en gemanaged.

ik wil beter managen

Groeiman voor Ondernemers

Je wilt starten of sneller groeien als ondernemer. Je bent een professional in je vakgebied of je wilt totaal iets nieuws beginnen?

ik wil groeien

Benieuwd wat Groeiman voor jou kan betekenen?