Verandermanagement

 

Om verder te groeien is verandering noodzakelijk. Als je veranderingen en verbeteringen wilt doorvoeren is het verstandig dit goed voorbereid te doen. Veranderingen roepen vaak weerstand op. Groeiman begeleidt jouw organisatie en jouw mensen op een praktische en resultaatgerichte manier waardoor het veranderingsproces succesvoller wordt opgepakt  en het eindresultaat eerder wordt gerealiseerd.

Wat doet Groeiman

Voor groei zijn soms ingrijpende veranderingen noodzakelijk. Het doorvoeren van veranderingen vraagt om enkele noodzakelijke voorwaarden; moed, commitment, snel resultaat en kunde.

 

Groeiman organiseert en helpt bij de gewenste verandering. Strategie, leiderschap, bepalen van de juiste doelstellingen, het meenemen van de medewerkers, het verhogen van vranderingsbereidheid zijn de eerste onderwerpen in een verandertraject die aanbod zullen komen. 

 

Naast een tastbaar bedrijfsresultaat zorgen wij dat medewerkers betrokken worden bij het proces, zich ontwikkelen en plezier in het werk houden. De werkelijke toegevoegde waarde zit in het feit dat jouw afdeling of bedrijf ook in de toekomst zich beter en sneller weet aan te passen aan veranderingen in de markt. 

Noodzakelijke voorwaarden voor het doorvoeren van een succesvolle verandering

1. Commitment

2. Snelle resultaten

3. Kunde

4. Moed

 

“Duidelijk en effectief. Het was een openbaring om met Groeiman te werken aan de groei van mijn bedrijf. Met goed resultaat als gevolg.”

Jorgen Beek

Ja ik wil verbeteren!