Verandermanagement

 

Om verder te groeien wilt u graag zaken verbeteren. Als u wilt veranderen en verbeteringen wilt doorvoeren is het verstandig dit met beleid en goed voorbereid te doen. Veranderingen roepen soms weerstand op. Groeiman begeleidt uw organisatie en uw mensen op een praktische en resultaatgerichte manier waardoor het veranderingsproces succesvoller wordt opgepakt  en het eindresultaat eerder wordt gerealiseerd.

Wat doet Groeiman

Voor groei zijn soms ingrijpende veranderingen noodzakelijk. Het doorvoeren van veranderingen vraagt om enkele noodzakelijke voorwaarden; moed, commitment, snel resultaat en kunde.

 

Groeiman organiseert en helpt bij uw gewenste verandering. Strategie, leiderschap, bepalen van de juiste doelstellingen, het meenemen van de medewerkers, het wegnemen van weerstand zijn de eerste onderwerpen in een verandertraject die aanbod zullen komen. 

 

Naast een tastbaar bedrijfsresultaat zorgen wij dat medewerkers betrokken worden, zich ontwikkelen en plezier in het werk houden. De werkelijke toegevoegde waarde zit in het feit dat uw afdeling of bedrijf ook in de toekomst zich beter en sneller adequaat weet aan te passen aan veranderingen in de markt. 

Noodzakelijke voorwaarden voor het doorvoeren van een succesvolle verandering

1. Commitment

2. Snelle resultaten

3. Kunde

4. Moed

 

“Duidelijk en effectief. Het was een openbaring om met Groeiman te werken aan de groei van mijn bedrijf. Met goed resultaat als gevolg.”

Jorgen Beek

Ja ik wil verbeteren!